Over de Cosense Groep

Ons team bestaat uit een team van specialisten op het gebied van transformationele coaching, teamcoaching, organisatiepsychologie, en advies van bedrijfsarts en arbeidskundige. Een ieder van ons het verlangen om een bijdrage te leveren aan organisatie ontwikkeling op het gebied van welzijn en de ontwikkeling van de medewerker. Wij zijn zeer betrokken en delen de passie voor het willen bijdragen aan bewustzijnsontwikkeling van mens en organisatie. Bewustzijnsontwikkeling op het gebied van welzijn.

Het succes van ons team staat en valt met de principes eerlijkheid, oprechtheid en verbondenheid. Eerlijk naar ons zelf, oprechtheid met de ander en verbonden met elkaar. Om onze kwaliteit en bewustzijn te waarborgen, zijn we voortdurend bezig met onze eigen ontwikkeling. 

Vanuit de diverse rollen die wij als team hebben, o.a. bedrijfsarts, arbeidsdeskundige en transformationeel coach, hebben wij een holistische visie op de mens. In onze benadering zien wij de mens als geheel ; een lichaam, denken, voelen, relaties en de bezieling. Wanneer deze aspecten uit balans zijn, is de kans op een ziekte, een aandoening, burn-out, depressie en andere welvaart ziekte aanwezig..

Ons team

Jeanetteselectie 211
Jeanette van Duffelen

Initiatiefnemer, facilitator en transformationeel coach 

Bregje Meurkens web007 InBloeiFotografie1
Bregje Meurkens

Initiatiefnemer, facilitator en transformationeel coach

0
Simone van Wijk

Inzetbaarheidscoach en psycholoog

Foto Shiela
Shiela Kerssies

Facilitator en coach

IMG0026Klein
Wilma van de Zande

Arbeidsdeskundige

IMG0060Klein
Peter Mater

Bedrijfsarts